Despre mine

AcasăDespre mine
Acum doisprezece ani mi-am amintit de mine. Și, ușor-ușor, mi-am readus privirea în interior, plină de curiozitate și dorința de a mă cunoaște.
A fost un proces lung și adesea anevoios dar am avut parte de îndrumare și de suport valoros de la oameni care au crescut înaintea mea…
Ghizi prețioși mi-au fost și îmi sunt și copiii mei; diferiți, toți trei mi-au pus în față oglinzi care m-au provocat zdravăn să mă văd.
Cabinetul s-a născut, din tot acest proces, parcă de la sine… Un adevărat atelier de transformare, unde se descurcă ițe pentru a fi armonios reîmpletite, unde se respiră mai mult decât oriunde pentru a reîmprospăta aerul din poveștile noastre, acest loc îmbogățește, oră cu oră, viețile clienților mei și pe a mea.
Eu cred în transformările care se petrec încet-încet până la temelia ființei, care devin „o fire” sau „un fel de a fi”.
Acestea se întâmplă atunci când ne simțim văzuți, acceptați și iubiți cu tot ce suntem noi la un moment dat, fără să ni se ceară să fim altfel sau altcineva.Când ne simțim respectați, valorizați și primiți fără a fi niciun pic judecați, ne relaxăm. Când îndrumarea e blândă și binevoitoare, când granițele sunt propuse si nu impuse, când ni se pun întrebări calde, cu interes sincer și când emoțiile ne sunt acceptate si conținute, creștem.
Dacă ai ajuns pe site-ul meu și ai și poposit să citești, e foarte probabil că ai inceput și tu – cel puțin deocamdată cu gândul și cu dorința, și ăsta în sine e un pas imens! – călătoria TA interioară. Probabil că ai devenit dornic să te cunoști mai mult, să înțelegi mai bine cum funcționezi, cu scopul de a face din această călătorie complexă – VIAȚA – o experiență magică și binecuvântată, un DAR trăit și savurat pe deplin!
Indiferent de etapa în care ești acum și de pașii pe care îi faci în acest moment, te felicit! Te felicit că îți pasă.
Atunci când îți pasă de tine, faci lumea mai bună. Și pentru că eu ma bucur tare că lumea devine din ce în ce mai bună, îți mulțumesc că participi la acest proces.
Dacă ești deja și tu un călător experimentat pe meleagurile minunate ale înțelesurilor ființei omenești, atunci știi că ne atragem și ne alegem unii pe alții pentru a mai parcurge împreună o bucată de drum, cât să ne îmbogățim reciproc…
Indiferent de cum și cu cine alegi să călătorești, îți doresc o viață plină de sens pentru tine, pe un fond de pace și bucurie!
Iar dacă m-ai ales să-ți fiu eu ghid în fascinanta călătorie a unui proces terapeutic, îți mulțumesc pentru încredere și de-abia aștept să te cunosc!
Lucrează cu mine

STUDII

 • Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București

 • Cursuri de Analiză Tranzacțională

 • Formarea în Psihoterapia Gestalt

 • Formarea în Psihoterapia Experiențială Centrată pe Adult, Copil, Cuplu și Familie, în cadrul școlii S.P.E.R.

 • Formarea în Psihoterapia prin Dans și Mișcare cu formatori din Anglia, Franța, Ungaria, Polonia, Italia și America

 • Formarea continuă în psihologie clinică și psihoterapie – Traumele psihice, recunoaștere și vindecare

 • Formarea profesională continuă – Psihoterapie corporală cu Amara Eckert (Germania)

 • Curs de hipnoză

 • Conferința Internațională de Terapie prin Dans și Mișcare, Riga, Letonia

 • Conferința Internațională de Psihotraumatologie Multigenerațională cu Franz Rupert, Munchen, Germania

 • Conferința Internațională de Psihotraumatologie – Psihodinamica relațiilor traumatizante, cu Franz Rupert

 • Conferința de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare, București

 • workshop-uri în calitate de participant sau trainer/terapeut

 • aprox. 1500 ore de lucru personal în metodele studiate.