Lucrează cu mine

AcasăLucrează cu mine
Dificultățile și provocările noastre sunt atât de diverse încât poate părea greu de crezut că rădăcinile lor nu sunt de fapt prea departe unele de altele… Și că dacă avem fie o problemă de sănătate fie greutăți în relația de cuplu sau cu copiii, cauza poate fi aceeași și chiar și rezolvarea.
Prin urmare, când lucrezi „la rădăcină”, e dificil să spui că ești un terapeut care se ocupă de anumite cazuri.
Problemele noatre sunt „aşchiile” care sar din trunchi. „Trunchiul” sunt blocajele noastre emoționale iar „rădăcinile” sunt cauzele lor.
  • Așa că poți ajunge la psihoterapie pentru o problemă de sănătate și vei observa cum se îmbunătățesc poate mai întâi relațiile din viața ta.
  • Poți să vii pentru că te simți depășit de situația de la serviciu, să-ți dai seama că ai învățat de-a lungul timpului să te lași împovărat de cei din jur și să începi să te respecți mai mult.
  • Poți veni pentru îngrijorări legate de copil (relația lui cu școala, cu alți copii etc) și să vindeci propria copilărie…
Viața noastră e un puzzle complex în care toate piesele se leagă unele de altele. Rolul terapiei este să te ajute să recompui sau să armonizezi acest puzzle. Indiferent ce piesă reașezi, vei observa îmbunătățiri în tot puzzle-ul vieții tale.

Vino pentru orice te frământă în acest moment!

Orice problemă sau motiv ai avea, este o șansă minunată pentru a începe să te ocupi de tine, să te cunoști mai mult și să începi să ai viața frumoasă pe care ți-o dorești.
Motivele pot fi interioare: agitație, oboseală, dureri fizice, suferință sufletească, apatie, sentimentul lipsei de sens sau de direcție etc sau exterioare, care țin de obicei de relația cu cineva sau cu ceva (cu timpul, cu banii, cu spațiul etc).
Problemele vieții sunt ferestre către lumea noastră interioară, o lume care ne așteaptă să o (re)descoperim, să-i scoatem la lumină comorile și să le manifestăm.
Psihoterapia este un proces sensibil și profund de redescoperire de sine, în care resursele personale sunt reactivate și valorizate. Este o adevărată călătorie în interiorul ființei, nu ușoară dar fascinantă și transformatoare.

Te aștept cu drag să călătorim împreună!

0722 159 988

Ce spun cei cu care am lucrat

Cred că m-am născut fără cusur. Din această lume am luat, fără să-mi dau seama, nefericirea, și am făcut din ea un stil de viață. Te-am chemat, Vistiana… în secret…  când intuiția mi-a spus că m-am născut pentru armonie, nu pentru luptă. Nu puteam găsi printre semenii mei o călăuză mai potrivită pe drumul de întoarcere către lumină. Mulțumesc!

Roxana Palade

Am început o călătorie care m-a adus la Mine şi am descoperit tot ce se petrecea în sufletul, mintea şi corpul meu. Acum ştiu că nu pot să fiu decât Acum și că, deşi mă exprim și prin limbaj, sunt mai mult decât orice formă; sunt fluidă ca apa şi, totuşi, fermă ca un arbore ale cărui rădăcini sunt adânc înfipte în pământ. Îi mulţumesc Vistianei că m-a ajutat să văd toate acestea.

Georgiana Tănase